De Sport40 studio is makkelijk bereikbaar

AVS Oost-Vlaamse Televisie, facilitaire partner van Sport40

De studio van Sport 40 / Stories TV ligt centraal op de terreinen van Flanders Expo, nabij het kruispunt van de E40, E17 en R4. Het gebouw van AVS bevindt zich naast de beurshallen Flanders Expo: Sport 40/Stories TV , Maaltekouter 5, 9051 Gent

Via tram 1

Van het Sint-Pietersstation in Gent centrum neemt u tram 1. Deze tram heeft als eindbestemming Flanders Expo. Aan de eindhalte stapt u uit en gaat links richting Holiday Inn hotel. Eénmaal voorbij de Holiday Inn ziet u reeds de AVS-toren en het AVS-symbool. De studio's bevinden zich aan de achterzijde van het hotelgebouw.

Via autosnelweg E40

Op de E40 neemt afrit 14, "Flanders Expo/Sint-Denijs-Westrem". Op de 2-vaksbaan moet U zo snel mogelijk rechts voorsorteren en een scherpe bocht van 90° naar rechts nemen. U rijdt dan op de "loop" en maakt een volledge cirkelbeweging rondom de gebouwen van Flanders Expo. U kruist 2 tramovergangen en sorteert rechts aan het IKEA-gebouw en volgt richtingaanwijzer AVS/Holiday Inn-hotel. Eénmaal voorbij de Holiday Inn ziet u reeds de AVS-toren en het AVS-symbool. De studio's bevinden zich aan de achterzijde van het hotelgebouw.

Via Ringbaan R4

Via de R4 richting Merelbeke neemt u de afrit E40/Flanders Expo. U rijdt voorbij de parkeerruimte aan uw rechterzijde en neemt de laatste afslag rechts en volgt de pijlen richting beurshallen Flanders Expo. U rijdt verder en volgt "the loop" en neemt de 2-vaksbrug over de zonet gevolgde weg. U maakt een volledige cirkelbeweging rondom de gebouwen van Flanders Expo. U kruist 2 tramovergangen en sorteert rechts aan het IKEA-gebouw en volgt richtingaanwijzer AVS/Holiday Inn-hotel. Eénmaal voorbij de Holiday Inn ziet u reeds de AVS-toren en het AVS-symbool. De studio's bevinden zich aan de achterzijde van het hotelgebouw.